SABINA”IMAM 36 GODINA IZ TUZE SAM I ZELIM DOPISIVANJE I RAZMJENU SLIKA>”

Zanimljivosti

SABINA”IMAM 36 GODINA IZ TUZE SAM I ZELIM DOPISIVANJE I RAZMJENU SLIKA>”

Interesi
Od djetinjstva sam biLA strastvena prema plesu i glazbi. Volim različite plesove. I mogu reći da sam ljubitelj glazbe! Zanima me sve vezano uz kretanje i uvijek pokušavam nešto novo poboljšati. Posljednjih godina počeo sam se jako zanimati za psihologiju. Završila sam tečajeve psihologije i pohađala mnoge edukacije. Svoju nutrinu ispunjavam fotografijom i putovanjima. Posjetio sam mnoge druge zemlje, neke čak i nekoliko puta. Jesam li vas umorio svojim aktivnim stavom? 🙂 Nadam se da ne.

Licni Opis
Ja sam svestrana i uspješna dama koja teži ostvarenju svojih ciljeva i snova! Mogu reći da sam posebna žena, sigurno ćete se zaljubiti u moj unutarnji svijet i cijelu osobnost! Moji me bliski prijatelji ponekad uspoređuju s prekrasnim cvijetom – kažu da izgledam jednako sofisticirano i nježno. Da budem iskrena, nemam ništa protiv da budem prekrasan cvijet za svog voljenog muškarca ako mi dopusti da uđem u njegov život.

Tražim
Vjerujem u pravu ljubav i znam da današnji internetski sastanci mogu biti dobra ideja za početak veze s ljubaznom, brižnom, iskrenom i pouzdanom osobom punom ljubavi. Ne volim kada su muškarci previše sebični i ne žele usrećiti nikoga osim sebe. Želim voljeti i biti voljen, osjetiti toplinu i podršku svog voljenog! Pa vas molim da mi kažete jesu li vaša očekivanja slična mojima! (saznajemozavas.com)