MARA IMA 35 GODINA ZIVI NA SELU OD POLJOPRIVREDE I PRODAJE LJEKOVITOG BILJA I ZELI DA SE UDA

Zanimljivosti

MARA IMA 35 GODINA ZIVI NA SELU OD POLJOPRIVREDE I PRODAJE LJEKOVITOG BILJA I ZELI DA SE UDA

Moje likovno obrazovanje pomaže mi identificirati Moneta i Maneta ako govorimo o remek-djelima. I u isto vrijeme mogu podržati raspravu zašto je američki BDP vodeći toliko godina u SVJETSKOJ EKONOMIJI. Volim glazbu kao i korisnik, tako da je bitan ritam i raspoloženje.

Poljoprivreda je jedna od najvažnijih grana našeg života na selu. Bez nje ne bismo imali dovoljno hrane za preživljavanje. Poljoprivreda se bavi uzgojem biljaka i životinja, kao i proizvodnjom hrane i drugih poljoprivrednih proizvoda.

Na selu se poljoprivreda obavlja na tradicionalan način, uz pomoć ruku i osnovnih alata. Međutim, u poslednjim decenijama, tehnologija je napredovala i poljoprivrednici koriste moderne mašine i alate za obavljanje poslova.

U poljoprivredi se uzgajaju različite vrste biljaka, kao što su žitarice, voće, povrće i lekovito bilje. Takođe, uzgajaju se i životinje, kao što su krave, svinje, ovce i kokoške.

Poljoprivreda zahteva mnogo truda i pažnje. Poljoprivrednici moraju redovno da zalivaju biljke, da ih đubre i da ih zaštite od štetočina i bolesti. Takođe, moraju da brinu o životinjama, da ih hrane i čiste.

Poljoprivreda je važna za našu ekonomiju. Poljoprivredni proizvodi se koriste za ishranu ljudi i životinja, ali se i izvoze u druge zemlje. Takođe, poljoprivreda pruža mnogo radnih mesta u ruralnim područjima.

Samoopis:
Jeste li ikada probali pitu od višanja koju je pripremila uspješna karijeristica? Ako ste čekali znak, dobijte ga sada! Dobro sam organiziran, nisam drama queen i nisam trenerski krumpir. Znam što želim i zaslužujem, ali uvijek imam priliku za iznenađenje u životu. Mogu napraviti izvanredna iznenađenja kada osjetite okus ovog života na najvišoj razini.

Mara traži:
Tražim mudrog, emocionalno odraslog muškarca, koji nije kralj drame. Guilty pleasures su mi bitni, pa poštujem kad je osoba dovoljno otvorena da to izravno kaže nego da skriva kosture u svom ormaru. (saznajemozavas.com)