“URADILA JE LOŠU STVAR PRIJE 2 GODINE”, DRAGANA O SVAĐI SA CECOM: Bez dlake na jeziku, “ne znam da li se mi poznajemo”

Showbizz

“URADILA JE LOŠU STVAR PRIJE 2 GODINE”, DRAGANA O SVAĐI SA CECOM: Bez dlake na jeziku, “ne znam da li se mi poznajemo”

Folk zvijezda Dragana Mirković sprema pravi spektakl za svoju mnogobrojnu publiku, a pričala je o raznim temama i odgovorila na sva pitanja koja interesuju javnost.

Dragana se, između ostalog, dotakla svog odnosa sa pjevačicom Cecom Ražnatović. Ona se prisjetila i čuvene rečenice koja je svojevremeno kružila društvenim mrežama “Da li se poznajemo ili se ne poznajemo?”

– U kakvim smo odnosima? Ja stvarno ne znam da li se mi poznajemo ili ne poznajemo. Ono što mene čini mirnom i staloženom, ne plašim se ni jednog pitanja i ničega, to je da ja nikada ni jednu ružnu riječ nisam rekla protiv te žene. Znači nikada, nažalost ona jeste, nešto poprilično loše uradila na svojoj slavi prije dvije godine, ne znam zašto i čime izazvana. To mi je mnogo žao, jer to je bespotrebno bilo, apsolutno. Stvarno ne znam šta joj je bilo, mora da je bila nešto nervozna, jer ne vidim drugi razlog – priča Mirkovićeva, pa nastavlja:

– Reći dobro veče, ne vidim da je to neki izazov, da vas neko stvarno onako izvređa pred svima na konferenciji za štampu, ali Bože moj, to je njeno pravo. Ako je ona tako osjetila, željela, slobodno. Ja se dobro osjećam, ja ovako funkcionišem u životu, ja idem uzdignute glave, mogu da prođem svuda bez tjelohranitelja, ja znam šta sam govorila u životu, šta sam radila u životu… Ja stvarno nemam razloga da se ničega plašim u životu i da se plašim pitanja, tačno znam šta sam pričala. Ja nikada ništa loše nisam rekla, stvarno ne znam otkud to… Da li je nju neko nešto slagao, neko nešto rekao? Pojma nemam – rekla je Dragana Mirković. (novi.ba)