Imala NOĆNU MORU, pa videla da se to stvarno desilo: Lekari u ČUDU nakon rendgena njenog stomaka (FOTO)

Svijet

Imala NOĆNU MORU, pa videla da se to stvarno desilo: Lekari u ČUDU nakon rendgena njenog stomaka (FOTO)

Verena devojka je sanjala da mora da proguta svoj dizajnerski verenički prsten, kako bi se spasila od opasne situacije.

– Sanjala sam vrlo čudnu situaciju s negativcima u jurećem vozu. Kako bih sačuvala svoj verenički prsten, progutala sam ga. Čak sam se i probudila u toj situaciji ali mislila sam da sanjam i nastavila spavati. Ujutro sam videla da prstena nema na ruci – ispričala je Džena Evans (29) iz San Diega u svom Fejsbuk statusu.

– Smejali smo se ko ludi dobrih sat i po, a onda smo odlučili otići lekaru – dodala je. Bilo ju je strašno sram, a lekari nisu mogli da veruju šta se dogodilo. Pozvali su jeli tim i svima je morala ponovno ispričati šta se dogodilo. I dalje ju je bilo sram.

Lekari su preporučili da je bolje ovaj slučaj ne prepuštati prirodi već prsten izvaditi endoskopijom. Reč je o zahvatu koji se, između ostalog, koristi i za uklanjanje stranih tela iz probavnog trakta, a podrazumeva posmatranje unutrašnjosti tela endoskopom – posebno konstruisanim instrumentom sa sitnom kamerom na kraju duge i savitljive cevi, a u telo se uvodi putem prirodnih otvora (usta ili anusa).

Prenosimo Dženin status u celosti:

– U slučaju da ste propustili, progutala sam svoj verenički prsten u snu u noći s utorka na sredu. Zapravo se sećam da sam to uradila, ali mislila sam da sanjam pa sam nastavila spavati. U sredu ujutro, shvatila sam da mi prsten nije na ruci pa sam probudila Boba Hovela (verenika op.a.) i rekla mu da sam progutala verenički prsten. Mislim da mi nije poverovao odmah. Smejali smo se k’o ludi oko sat i po, nazvali moju mamu, smejali se do suza, guglali „gutaju li i drugi odrasli prstenje“, pošto to deca rade sve vreme, ali ispostavilo se da to odrasli rade malo ređe.

Otišli smo u hitnu gde sam im jedva objasnila šta se dogodilo jer sam u isto vreme i smejala se i plakala. Doktorka je naručila rendgenski snimak i izgledala je poprilično šokirano kada se vratila s drugim lekaromi pokazala mi da, da, moj prsten je stvarno u mom trbuhu! Pozvali su gastroenterologa i odlučili da je najbolje NE prepustiti stvari prirodi. (Hvala Bogu).

Pre nego sam otišla, preporučila mi je i da posetim stručnjaka za spavanje. Bobi me odveo gastroenterologu pa sam celoj novoj grupi lekara i sestara morala objasniti da, da, progutala sam svoj verenički prsten. U tom trenutku sam ga definitivno već počela osećati u sebi jer me počelo boleti i postajala sam nervozna. Odlučili su se za gornju endoskopiju i objasnili mi da se ne zabrinjavam, da to nije strašno, ali da me mole da potpišem formulare u slučaju da ipak umrem. Plakala sam jako jer bih bila TAKO LJUTA da umrem.

Čekala sam dugo za taj verenički prsten i kvragu, UDAĆU SE za Bobija Hauvela! Dali su mi anesteziju i u trenutku dok sam osećala talas topline i ošamućenosti rekla sam doktorima: Bobiju bi se ovo svidelo. Sve je prošlo odlično, pronašli su prsten u mojim cjevima, izvadili ga i dali ga Bobiju, ne meni. No ispostavilo se da ne podnosim anesteziju najbolje jer sam se probudila u histeričnom plaču i bila potpuno neuračunljiva.

Dali su mi popis šta smem da jedem (supu, krekere, lagane sendviče, jogurt i sl.). Tražila sam od Bobija da me odvede u Chick-fil-A (jedan od popularnih američkih fast-food restorana). Voli me pa me odvezao tamo i naručio mi meni sa senfom, sirom i krompirićima, burgerom te čokoladni shake, ali nije mi dao da pojedem burger.

Verovatno sam plakala dok sam stavljala u usta krompiriće sa sirom. Tražila sam svoj prsten, ali rekao je „ne“. Hvala Bogu na tom čokoladnom šejku. Bobi mi je konačno vratio prsten ovo jutro – obećala sam da ga neću više gutati, i dalje se planiramo venčati i sve je u redu. Update – za sve znatiželjne, sanjala sam da smo Bobi i ja u vrlo sumnjivoj situaciji u jurećem vozu i negativcima.

Inače imam vrlo uzbudljive i živopisne snove. Rekao mi je da moram progutati prsten da ga zaštitim pa sam ga skinula, stavila u usta i progutala. U tom trenutku sam shvatila šta sam učinila. Pretpostavila sam da je to san, jer KO ZAISTA GUTA SVOJ VERENIČKI PRSTEN, pa sam zaspala nazad. Takođe, nisam pojma imala da će to postati viralno pa vas molim – budite ljubazni. Nisam to učinila namjerno i ne želim promeniti svet, samo delim smešnu priču i nadam se da ćete se dobro nasmejati. Prsten je napravila Simone Jewelry Designs u Hjustonu, Teksas tako predivno da ga možete pojesti. Ali nemojte – verujte mi na reč. (objektiv.rs)