Majka ostavila trogodišnju ćerku samu u PARKU, pa poručila: “Morala sam da izvršim NUŽDU” – internet gori

Zanimljivosti

Majka ostavila trogodišnju ćerku samu u PARKU, pa poručila: “Morala sam da izvršim NUŽDU” – internet gori

Žena je ispričala da je njeno dete inače veoma nezavisna i samouverena, ali je priznala da je zabrinuta zbog ovoga što se desilo

Mama je izazvala burnu raspravu na internetu, nakon što je priznala da je ostavila trogodišnju ćerku samu u parku dok je odlazila u toalet.

Naime, ova žena podelila je sa javnošću svoju ispovest i obratila se svim roditeljima koje je upitala za savet, šta bi radili u njenoj situaicji, kada bi videli da im je dete jednostavno “odlepršalo”.

– Bili smo na seoskoj turističkoj atrakciji, a kad smo stigli, i mojoj ćerki (tri, skoro četiri) i meni je bio potreban toalet – objasnila je ona.

– Moja ćerka je otišla u toalet, a zatim je odbila da me čeka i istrčala je do igrališta. Toaleti su bili u okviru prostora za igru, ali nisu imali osoblje, ni karte.

– Rekla sam joj da sačeka, ali ona nije htela, i rekla mi je da ide da se igra na tobogane. Kako smo već bili tu ranije, mislila sam da zna gde ide, te da se neće izgubiti. Ja sam morala da obavim nuždu, i ostala je bukvalno dva minuta bez nadzora – rekla je ona i dodala da je njena ćerkica inače veoma nezavisna i samouverena, ali je priznala da je zabrinuta zbog ovoga što se desilo, te je pitala ostale roditelje za savet.

Kako biste vi reagovali u njenoj situaciji? Da li je pogrešila, ili ne? Pišite nam u komentarima. (objektiv.rs)