Aleksandra (34) kupila kafu na pumpi, pa NESTALA: Prodavačici je ovaj DETALJ bio posebno čudan

Svijet

Aleksandra (34) kupila kafu na pumpi, pa NESTALA: Prodavačici je ovaj DETALJ bio posebno čudan 

Policija poziva sve koji su videli Aleksandru ili njen automobil da se jave

Za ubistvo majke dvoje dece Aleksandre Morgan (34) koja je nestala pre 15 dana optužen je Marko Bruno (40). Četrdesetogodišnjak iz Svetog Leonarda na moru u Istočnom Saseksu pojaviće se danas u Magistratskom sudu Medveja.

Aleksandra je poslednji put viđena na benzinskoj pumpi u blizini Kranbruka u Kentu 14. novembra.

Policija još uvek traga za Aleksandrinim telom nakon što je nestala pre više od dve nedelje. Oni pretražuju četiri lokacije u oblasti Hejstings i Svetog Leonarda. Aleksandra nije bila u kontaktu sa svojom porodicom, za koju policija kaže da je potpunom šoku. Još jedan 53-godišnji muškarac koji je takođe uhapšen zbog sumnje za ubistvo pušten je bez optužnice.

Policija Kenta pokrenula je istragu o ubistvu prošle nedelje. Oni veruju da je Aleksandrin “Mini” – registarske tablice MF55 IHM – ključ u potrazi za njenim telom.

Automobil je viđen između njene kuće u Sisinghurstu u Kentu i ka oblasti Hejstings u Istočnom Saseksu 14. i 15. novembra.

Menadžerka benzinske pumpe Rouz Mekoli (32), prijateljica gospođe Morgan, uslužila ju je to jutro kada je Morgan došla po gorivo, kafu i doručak, a onda je nestala.

Ona je takođe rekla da je nije videla sređeniju za 17 godina poznavanja:

– Bila je sređenija nego što je ikad bila. Došla je vrlo rano ujutru, što nije ličilo na nju.

Policija poziva sve koji su videli Aleksandru ili njen automobil da se jave. Glavni detektiv Neil Kimber, iz Uprave za teške zločine Kenta i Eseksa, rekao je:

– Potpuno je neverovatno da Aleksandra ne kontaktira svoju porodicu i sada ovaj slučaj tretiramo kao potencijalno ubistvo. Dok nastavljamo sa istragom, apelovao bih na sve koji su možda videli Aleksandru ili njen beli Mini Kuper sa crnim krovom da nam se jave. Ako mislite da ste možda videli Aleksandru ili nešto sumnjivo, a niste sigurni, nemojte oklevati da se javite. (objektiv.rs)