Nudila muškarcima odnose, a potom ih uvukla u OPAKU ZAMKU: Zbog onog što je radila ne gine joj robija

Svijet

Nudila muškarcima odnose, a potom ih uvukla u OPAKU ZAMKU: Zbog onog što je radila ne gine joj robija

Pokušala je da se “opere pred sudom, ali to joj nije pomoglo

Život izvesne Kler Huli pratio je tragičan put od uzorne devojke do mračnog sveta dr*ge i pro*titucije.

Ona je nekad bila jedan od savetnika za lepotu i stručnjaka za šminku u Debenhamu, ali život mame troje dece potpuno se preokrenuo i zašao u svet pro*titucije, her*ina i krek ko*aina.

Nekadašnja studentkinja počela je ničim izazvano da se druži sa dilerima dr*ge u Liverpulu i razvila zavisnost klase A koja joj je uništila život.

Sada, nakon što je ove nedelje napunila 36 godina, proslavila je rođendan sama i u zatvoru, a osuđena je da je pokušala da namami ljude koji su joj plaćali za s*ks, da bi ih njen saučesnik opljačkao pod pretnjom nožem.

Zločin se dogodio a ona je pokušala pred sudom da se izvuče negiranjem, ali to poroti nije bilo dovoljno.

Osuđena je na osam godina zatvora zbog pomenutih stvari i još šest krivičnih dela zbog operacije nabavke her*ina i krek ko*aina.

Njen osumnjičeni dečko Kevin Duti (30) iz Hol Rouda u Halu osuđen je na 12 godina zatvora nakon što je priznao pljačku i tešku provalu.

Huli je prednjačila u okrutnim prestupima tako što je bi prišla muškarcima u ranim jutarnjim satima u oblasti Hesl Roud u Halu i ponudila im s*ks.

Obojicu muškaraca, u odvojenim incidentima u razmaku od nekoliko sati, namamila je u zamku gde je Dati naoružan nožem nasrnuo na njih i pod pretnjom ih odveo do bankomata kako bi mu dali željeni novac.

Huli se tokom suđenja pretvarala da nije imala pojma šta će Duti da uradi i da ju je to potpuno iznenadilo.

Ona je, inače, majka tri devojčice i na društvenim mrežama bi se redovno hvalila da je brižna, pažljiva i nežna.

Kako navode njeni poznanici, nikad ništa nije nagoveštavalo da će se uplesti u loše društvo i biti žrtva toga. (objektiv.rs)