KONOBARICA SA VRAČARA: MORAM DA DAM GAZDI, da me ne otpusti!

Ispovijesti

KONOBARICA SA VRAČARA: MORAM DA DAM GAZDI, da me ne otpusti!

Stigla je u Beograd iz Bele Palanke da studira jezike, a trenutno radi kao konobarica u jednom uglednom kafiću na Vračaru.

Mlada lepotica mogla je da bira, da živi od nekih dvestotinak evra koliko njeni mogu da joj pošalju, ili da nađe posao.

Odabrala je ovo drugo. I kaže da se nije pokajala, mada ima i jednu nesvakidašnju “radnu obavezu”.

– U svakom lokalu u kojem sam do sad radila gazde su prosto nasrtale na mene i posao mij je zavisio od toga da li hoću da spavam sa njima – priča iskreno Mirjana.

Ona kaže da je dugo odbijala takve ponude, ali zbog toga nije moga da zadrži posao.

– Kad sam došla na razgovor za ovaj posao, gazda mi je jasno stavio do znanja šta sve se od mene očekuje. Prvo sam bila šokarana, a onda shvatila da je tako možda i bolje. Znam na čemu sam. Dao mi je dva dana da razmislim i posle toga sam došla i pristala na uslove. Zašto da ne?

 

Mada njene prijateljice koje znaju čitavu priču baš i ne podržavaju takvu odluku, ona kaže da nema ni trunku griže savesti.

– Gazda je zgodan, mlad, ne maltretira me, nije čak ni nešto zahtevan… Jednom nedeljno odemo kod njega u stan, nije loš u seksu, a ponekad mi kupi i neki poklon. Plata mi je dobra i redovna, bude i nekog bakšiša, pa ne živim loše. Bolji posao za sada nemam. Kad završim faks, videćemo… – kaže Mirjana i za kraj dodaje:

– Samo da mi otac ne sazna. Ubio bi me! (Izvor: Informer.rs)