ŽENA IMA DUGU BRADU PA PLETE KIKICE: Vređaju je na mrežama zbog BOLESTI, ali ona je srećno udata i ponosna na svoj IZGLED (VIDEO)

Zanimljivosti

ŽENA IMA DUGU BRADU PA PLETE KIKICE: Vređaju je na mrežama zbog BOLESTI, ali ona je srećno udata i ponosna na svoj IZGLED (VIDEO)

Žena koja ponosno nosi bradu ne prestaje da osvaja TikTok. Naime, ova tiktokerika pod imenom “PeekabooPumpkin” bez srama priča o hormonskom problemu koji joj je, u početku, zakomplikovao život tako što joj je počela da raste gusta brada.

https://www.tiktok.com/@peekaboopumpkin/video/7017125200500133126?sender_device=pc&sender_web_id=6962057174567536133&is_from_webapp=v1&is_copy_url=0

Ova devojka redovno deli snimke svojih dlaka na licu koje joj rastu iz brade kao posledica sindroma policističnih jajnika (PCOS). PCOS je hormonsko stanje koje može uzrokovati mušku dlakavost, u njenom slučaju to se odnosi na bradu.

Ovaj hormonski poremećaj kod devojaka se javlja kada se poremeti ciklus i ne odvije se ovulacija. Za mnoge je jedini nagoveštaj PCOS neredovni ciklusi, dok se u težim slučajevima manifestuje tako što krenu rasti guste dlačice po licu, prsima i leđima.

Hrabra tiktokerka, sa oko 87 pratilaca, deli videozapise koji pomeraju lepotu ženskog tela bez obzira na sve, ona ističe da je naučila prihvatiti i voleti sebe onakvom kakva je. “Kad ste žena s dlakama na licu, naučite voleti sebe drugačije”, napisala je u jednoj svojoj objavi.

https://www.tiktok.com/@peekaboopumpkin/video/7031592411327434031?sender_device=pc&sender_web_id=6962057174567536133&is_from_webapp=v1&is_copy_url=0

Ova TikTok zvijezda je u srećnom braku, često dijeli snimke svoje rutine njegovanja lica, a ona uključuje četkanje, pranje i povremeno pletenje brade. Takođe promoviše i proizvode za negu brade kako bi svoju bradu pokazala u punom sjaju.

No, dok je PeekabooPumpkin potpuno prihvatila svoju prirodnu ljepotu, na meti je trolova koji daju okrutne primedbe o njenoj estetici. Međutim, za svakog trola s kojim se suoči, žena ima isto toliko obožavatelja, mnogi joj zavide na neverojatnoj fizičkoj pozitivnosti.

Jedan korisnik je tako napisao ispod njenog videa: “Sjajna si i lepa. Divim se tvojoj hrabrosti i stavu”, a drugi je dodao: “Voleo bih da mogu biti samouveren kao ti!” (kurir.rs)